Kapsal: Rıdvan'a çok üzüldüm

Deplasmanda Beşiktaş'a 2-0 mağlup olan Manisaspor'da teknik direktör Reha Kapsal, oynanan oyundan çok Rıdvan'ın sakatlanmasının önemli olduğunu, genç oyuncunun sakatlığının oyununun önüne geçtiğini söyledi.

Haberler 07.05.2010 - 22:46

Manisaspor Teknik Direktörü Reha Kapsal, Beşiktaş'a 2-0 yenildikleri maçtan çok, Beşiktaşlı futbolcu Rıdvan Şimşek'in sakatlığının kendilerini etkilediğini söyledi.

Kapsal, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, Rıdvan'ın sakatlanmasına çok üzüldüğünü belirterek, ''Oynanan oyundan daha önemli olan Rıdvan'ın sakatlanması oldu. Sakatlığı oyunun önüne geçti. Kazansaydık bile günün olayı Rıdvan'ın sakatlığı olurdu. Altyapıdan aldığımız Karşıyaka'da geliştirdiğimiz bizim öğrencimizdi. Çok üzüldüm. İnşallah bir an önce iyileşir ve sahalara en kısa sürede döner'' dedi.

Reha Kapsal, artık gelecek sezonun planlamasını yaptıklarını ifade ederek, ''Bugünkü maçta zaman zaman iyi oynadık. Genelde Beşiktaş daha iyiydi. Ligin bitimine bir hafta kaldı. Özellikle üçüncü bölgede sıkıntılar yaşıyoruz. Artık Kasımpaşa maçını oynayıp gelecek sezonun doğru bir şekilde planlamasını yapmak istiyoruz. Daha olumlu futbol oynayan bir takım yaratmak istiyoruz'' diye konuştu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız