Kasımpaşa, Gaziantep'i yıktı!

Kasımpaşa, deplasmanda Gaziantepspor'u 2-0 yendi...

Haberler Ntvspor 12.03.2017 - 02:30

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Kasımpaşa, deplasmanda Gaziantepspor'u 2-0 mağlup etti.

İstanbul ekibine galibiyeti getiren golleri 53'te Andre Castro ve 90'da Guanca kaydetti. Ligde son 5 maçında 3 galibiyet ve 2 beraberlik elde eden Kasımpaşa, puanını 32'ye yükseltti.

Ligde kalma mücadelesi veren teknik direktör Bülent Uygun'un çalıştırdığı Gaziantepspor ise üst üste ikinci yenilgisini aldı. Ligde son 4 karşılaşmada galip gelemeyen ve 16 puanda kalan Gaziantepspor, lige tutunma yolunda ağır bir yara aldı.

Gaziantepspor: 0 - Kasımpaşa: 2
Stat: Gaziantep Arena
Hakemler: Bülent Yıldırım, Asım Yusuf Öz, Hakan Yemişken
Gaziantepspor: Victor, Barış Yardımcı, Elyasa Süme, Wallace Reis, Musa Nizam, Kislyak (Dk. 73 İlhan Parlak), Ben-Hatira (Dk. 60 Kangwa), Sefa Yılmaz (Dk. 60 Angan), Muhammed İldiz, Marcinho, Ghilas
Kasımpaşa: Ramazan Köse, Popov, Sadiku, Otigba, Veigneau, Abdullah Durak, Castro, Turgut Doğan Şahin (Dk. 90+2 Ahmed Ildiz), Pavelka, Tunay Torun (Dk. 90 Shala), Eduok (Dk. 74 Guanca)
Goller: Dk. 54 Castro, Dk. 90+3 Guanca (Kasımpaşa)
Sarı kartlar: Dk. 38 Kislyak, Dk. 45 Muhammed İldiz, Dk. 51 Elyasa Süme (Gaziantepspor), Dk. 45 Tunay Torun, Dk 69 Abdullah Durak (Kasımpaşa)
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız