Kayıp olimpiyat şampiyonu yüzücü bulundu

Geçtiğimiz gün ailesinin polise kayıp başvurusunda bulunduğu olimpiyat şampiyonu Avustralyalı yüzücü Grant Hackett'ın bulunduğu açıklandı.

Haberler Ntvspor 16.02.2017 - 13:39

Evde ailesiyle yaşadığı tartışmanın ardından polis ekipleri tarafından gözaltına alınan ve ardından serbest bırakılan Hackett'ın daha sonra kayıplara karışması üzerine baba Nev Hackett, yetkililere yardım çağrısında bulunmuştu.

Oğlunun bulunduğunu ve güvende olduğunu belirten Nev Hackett, "Aile içinde yaşadığımız bir tartışmanın kamuoyuna yansıması nedeniyle Grant büyük bir utanç duymuş. Bu sebeple bir süreliğine ortadan kaybolmak istemiş. Kendisi için çok endişelendik ama neyse ki şu anda durumu iyi." ifadelerini kullandı.

Sidney 2000'de iki ve Atina 2004'te bir olimpiyat altını kazanan 36 yaşındaki Grant Hackett, son dönemde ilaç ve alkol bağımlılığı problemleriyle gündeme gelmişti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız