Kewell'ın kaderi belli oluyor

Galatasaray'da Harry Kewell'ın takımdaki geleceğine yarın karar verilecek. Yönetim, Avustralya'dan gelecek olan sağlık raporu doğrultusunda hareket edecek.

Haberler Ntvspor 26.01.2010 - 15:55

Sarı-kırmızılı kulüple olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek Harry Kewell'ın durumu, yarın  gelecek sağlık raporlarının ardından karara bağlanacak.

İngiltere'de bulunan Avustralyalı oyuncu, ülkesindeki doktorları tarafından kontrol edildikten sonra raporu Galatasaray'ın sağlık heyetine gönderilecek. Bu rapor doğrultusunda Kewell’ın iyileşme süreci belli olacak ve Galatasaray, bu zamanı göze alarak Avustralyalı futbolcuyla masaya oturacak.

Lucas Neill ve Jo takviyelerinin ardından transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da, yeni bir ismin alınabilmesi için yabancı kontenjanının açılması gerekiyor. Sarı-kırmızılı yönetimin önünde iki alternatif var. Sakatlığının uzun sürmesi durumunda Kewell’, sözleşmesinin dondurulması teklifinde bulunulacak. Avustralyalı yıldızın, bu teklifi kabul etmemesi halinde ise oyuncu ile yollar ayrılacak.

Sezon sonuna kadar kiralanan Jo'nun da UEFA Avrupa Ligi'nde forma giyemeyecek olması sarı-kırmızılıları köşeye sıkıştırdı. Kewell'dan sakatlığı nedeniyle yararlamayan Galatasaray, Nonda'yı takımda tutmak zorunda kaldı. Galatasaray’ın yeni transfer yapmasına kesin gözüyle bakılırken, gidecek yabancı oyuncu,Harry Kewell'ın durumunun netleşmesinden sonra belli olacak.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız