Kocaman'ın cezası Tahkim'den döndü

Tahkim Kurulu, Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın 1 maçlık cezasını para cezasına çevirdi. Caner'in 2 maçlık cezası ise onandı.

Haberler 24.11.2012 - 18:14

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'a verdiği 1 maçlık cezayı Tahkim Kurulu, para cezasına çevirirken, Caner Erkin'in 2 maçlık cezasını da onadı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman ve Caner Erkin'in Tahkim Kurulu'na yaptığı başvuruların sonucu belli oldu. Kocaman'ın cezası kaldırılırken, Caner Erkin'in 2 maçlık cezası onandı.

Fenerbahçe'nin geçen hafta Eskişehirspor ile oynadığı maçta kırmızı kart gören Caner Erkin, Disiplin Kurulu tarafından 2 maçla cezalandırılmıştı. Teknik Direktör Aykut Kocaman da 1 maç hak mahrumiyeti cezası almıştı.

Tahkim Kurulu bugün Fenerbahçe Kulübü'nün yaptığı itirazları görüştü. Yaklaşık 3,5 saat süren toplantıda Caner Erkin'in 2 maçlık cezası onandı. Teknik Direktör Aykut Kocaman'a verilen 1 maçlık ceza ise 50 bin lira para cezasına çevrildi.

Kocaman Sarı-Lacivertli takımın yarın Gençlerbirliği ile oynayacağı maçta takımın başında sahada olacak. Caner Erkin ise Gençlerbirliği ve kupadaki Pendikspor maçlarında forma giyemeyecek.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız