Lucescu'nun yüzü güldü: 2-0

UEFA Kupası'nda Mircea Lucescu'nun çalıştırdığı Shakhtar Donetsk, sahasında konuk ettiği Tottenham Hotspur'u 2-0 yenerek rövanş öncesi avantaj yakaladı.

Haberler 23.02.2009 - 11:26

UEFA Kupası'nda 3. tur ilk maçları geride kaldı. Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk, İngiltere'nin Tottenham Hotspur takımını 2-0 yenerek 4. tur için avantaj yakaladı.

Karşılaşmada Shakhtar Donetsk'in gollerini 78. dakikada Seleznov ve 88. dakikada Jadson kaydetti.

İtalya temsilcisi Udinese deplasmanda Lech Poznan ile 2-2 berabere kalırken, İngiliz ekibi Manchester City de Kopenhag deplasmanından aynı skorla ayrılarak 4. tur için avantaj yakaladı.

BAKIRCIOĞLU FİORENTİNA'YI YIKTI
Günün dikkat çekici maçında Hollanda temsilcisi Ajax, deplasmanda karşılaştığı Fiorentina'yı 1-0'la geçti. Ajax'ın golü 60. dakikada Kennedy Bakırcıoğlu'ndan geldi.

UEFA Kupası 3. tur ilk maçlarında deplasmanda galip gelen bir başka takım da, Marsilya'yı 1-0'lık skorla geçen Twente oldu. Twente'nin galibiyet golünü 23. dakikada Arnautovic attı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız