Malezya'da en hızlı Raikkonen

Formula 1'de sezonun ikinci yarışı Malezya Grand Prix'sinde ilk antrenman Ferrari pilotlarının üstünlüğüyle sona erdi. Kimi Raikkonen 1 dakika 35.832 saniye ile günün en iyi derecesine imza attı.

Haberler 03.04.2009 - 13:54

Sepang pistindeki 1,5 saatlik ilk antrenman seansında en iyi dereceleri Melbourne'de olduğu gibi Williams pilotları Nico Rosberg ve Kazuki Nakajima elde etti. Ancak, ikinci 1,5 saatlik bölümde bu kez Ferrariler üstünlüğü devraldı.

İlk seansta otomobilinin kinetik enjerti geri dönüşüm sistemi kısa devre yapınca zor anlar yaşayan Kimi Raikkanen, ikinci seansta 1 dakika 35.707 saniye ile en iyi zamana imza attı.

Raikkonen'in takım arkadaşı Felipe Massa saniyenin binde 125'i kadar farkla ikinci sırayı aldı. Ferrariler dışında 1.36'nın altına inebilen tek isim Red Bull pilotu Sebastian Vettel'di. Vettel'in ardından Nico Rosberg dördüncü, Mark Webber 5'inci oldu. İlk yarışın sürpriz ekibi Brawn Grand Prix'den Rubens Barrichello 6'ıncı, Jenson Button 7'inci sırada antrenmanı tamamladı.

Sepang pistinde pekçok sürücü zor anlar yaşadı. Yoldan çıkan Force India pilotu Giancarlo Fisichella da bunlardan biriydi. Renaut'dan Fernando Alonso ise kulak enfeksiyonu nedeniyle pistte rakiplerinin yarısı kadar tur atabildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız