Manchester United son dakika golüyle yıkıldı

Van Gaal ve Manchester United bir bir eriyor... Kırmızı Şeytanlar, ilk 45 dakikada 2-0 öne geçtiği gecede galibiyeti son dakikada kaçırdı: 3-3.

Haberler Ntvspor 13.01.2016 - 01:03

İngiltere Premier Lig'in 21. haftasında Newcastle United ile Manchester United karşı karşıya geldi. Sports Direct Arena'da oynanan mücadele 6 gole sahne oldu ancak kazanan çıkmadı.

Zorlu mücadelenin 9. dakikasında Rooney'nin penaltı golüyle 1-0 öne geçen ManU, 38'de Lingard ile durumu 2-0 yaparak rahatladı.

Newcastle United ise Kırmızı Şeytanlar'ın peşini bırakmadı ve soyunma odasına moralli gitti. Dakikalar 42'yi gösterirken Mitrovic'in pasında topla buluşan Wijnaldum, skoru 2-1'e getiren golü kaydetti.

67'de Smalling’in Mitrovic’e yaptığı hareketten sonra penaltı kararı çıktı. Topun başına geçen Sırp forvet, tabelayı 2-2'ye getirdi.

Kaptan Rooney, kritik anda sahneye çıktı ve şık bir vuruş yaparak takımını yeniden öne geçirdi: 3-2.

Ancak pes etmeyen Newcastle bir gol daha bulmayı başardı. Sol bek Paul Dummett'in sert şutu Smalling'in çarparak ağlarla buluştu. Bu gole tüm stadı ayağa kaldırırken, Newcastle da kritik 1 puanı hanesine yazdırdı.

Bu sonuçla Newcastle United 17 puana, Manchester United ise 34 puana yükseldi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız