Okur’lu Utah da play-off’ta

NBA’de milli basketbolcumuz Mehmet Okur’un takımı Utah Jazz, New Orleans’ı farklı mağlup etti. Dallas'ın Phoenix’i mağlup etmesiyle Utah Jazz, play-off’ları garantilemeyi başardı.

Haberler 06.04.2009 - 10:28

NBA'de normal sezonun sonuna yaklaştıkça play-off'a gidecek takımlar da netleşmeye başladı. Bir gece önce Philadelphia'nın play-off biletini almasının ardından dün gece de Utah Play-off’'larda mücadele etmeye hak kazandı. Jazz, Mehmet Okur'un 18 sayı 5 ribaundla oynadığı karşılaşmada New Orleans'ı farklı geçti.

Dün gece New Orleans'ı 108-94 yenen Utah, Dallas'ın Phoenix'i mağlup etmesiyle play-off'’ları garantiledi. Karşılaşmaya oldukça etkili başlayan ve devre sonunda soyunma odasına 66-39 önde giren Utah, play-off’'lara en kötü 8. sıradan girecek. Milli basketbolcumuz Mehmet Okur 13'ü ilk çeyrekte olmak üzere 18 sayı kaydederken istatistiklerine 5 ribaund 3 de asist ekledi. Mehmet dışında 4 ilk beş oyuncunun daha çift haneye ulaştığı Jazz'da Ronnie Brewer 23, Deron Williams 21 sayı - 11 asistle oynadılar.

New Orleans ile birlikte batıdaki son üç play-off bileti için mücadele eden takımlardan 7. Dallas ile 8. sıradaki Phoenix dün gece karşı karşıya geldi. Seyircisi önünde % 60 gibi yüksek bir isabet oranıyla oynayan Dallas rakibini 140-116 yenerek yerini sağlamlaştırdı ve play-off'’lara bir adım daha yaklaştı. 7 oyuncunun çift haneli skor ürettiği dallas bu sonuçla Phoenix ile arasında galibiyet farkını kalan 5 maç öncesinde 4 maça çıkardı. Sıralama ancak Dallas'ın kalan tüm maçlarını kaybetmesi, Suns'ın da 5 maçını kayıpsız geçmesi halinde değişecek.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız