Antalyaspor'da olağanüstü genel kurul tarihi belli oldu

Antalyaspor'da olağanüstü seçimli genel kurulun 7 Aralık Pazartesi günü Atilla Konuk Tesisleri'nde yapılacağı açıklandı.

Haberler DHA 22.11.2017 - 14:52

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk'ün 15 Kasım'da olağanüstü seçimli genel kurul kararı açıklamasının ardından yönetim kurulu toplantısında genel kurul tarihi belirlendi.

Antalyaspor'un internet sitesinden yapılan açıklamada seçimli genel kurulun 7 Aralık'ta yapılacağı duyuruldu. Genel kurulun saat 16.00'da Atilla Konuk Tesisleri'nde gerçekleştirileceği belirtildi. Açıklamada, açılış ve saygı duruşuyla başlayacak genel kurulun gündem maddelerinde istifa ve atamaların genel kurula sunulması, yeni yönetim kurulu seçimi ve görev süresinin belirlenmesinin yer aldığı ifade edildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız