Önder ve Kazım'ın bileti kesildi

Fenerbahçe yönetimi Colin Kazım ve Önder Turacı'yı kadro dışı bıraktı. Her iki futbolcu da takımla birlikte çalışmalara alınmayacak.

Haberler Ntvspor 04.01.2010 - 19:31

Fenerbahçe'de bir süredir disiplin prolemleri nedeniyle takımda kalıp kalmayacakları belirsizliğini koruyan Colin Kazım ve Önder Turacı hakkında karar çıktı.

Sarı-lacivertli yönetim, yaptığı toplantı sonrası Önder Turacı ve Colin Kazım'ın antrenmanlara alınmamasını kararlaştırdı.

2009-2010 sezonunun ikinci yarı hazırlıkları için Can Bartu Tesisleri'ne gelen iki futbolcuya, takımdan ayrı çalışacakları bildirildi. Kendilerine tahsis edilecek antrenör yönetiminde çalışacakları belirtilen Kazım ve Önder'in takımla birlikte çalışmalara katılmayacağı ve takımdan ayrı olarak idmanlarına devam edeceği belirtildi.

Önder ve Kazım'ın 14 Ocak'ta Antalya'da başlayacak ikinci yarı hazırlık kampına da götürülmeyeceği açıklandı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız