Ekpe Udoh: Onu öldürmemiz lazım

Fenerbahçe'nin yıldız basketbolcusu Ekpe Udoh, THY Euroleague Finali'nde Olimpiakos ile karşılaşacakları maçtan önce düzenlenen basın toplantısında açıklamalar yaptı.

Haberler Ntvspor 20.05.2017 - 12:48

Real Madrid ile oynanan yarı finalde 18 sayı, 12 ribaund ve 8 asistlik performans sergileyen Udoh "Finale kaldığımız için çok mutluyuz. Yarın zor bir maç bizi bekliyor. İki takım da bunun için tüm sezon çalıştı. Maçı sabırsızlıkla bekliyoruz. Hazır olacağım. Kazandığımız sürece nasıl olduğu önemli değil ve biz bunu yapabilecek bir takımız. Spanoulis ile ilgili tüm hikayeleri biliyorum ama finalde onu öldürmemiz lazım! Fiziksel olarak değil oyununu öldürmekten bahsediyorum" ifadelereni kullandı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız