Orlando inadı

NBA Doğu Konferansı final serisi 5. maçında Orlando Magic sahasında Boston Celtics'i 113-92 yenerek seride durumu 3-2'ye getirdi.

Haberler Ntvspor 27.05.2010 - 09:32

NBA'de konferans finalleri heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. Gecenin maçında Orlando Magic sahasında Boston Celtics'i konuk etti. Seride 3-1 geride bulunan Orlando, ev sahibi avantajını iyi kullandı ve rakibine oyununu kabul ettirerek maçtan 113-92 galip ayrıldı. Magic bu galibiyetle seride durumu 3-2'ye getirdi.

İlişkili Haberler


Ev sahibi Magic'te Jameer Nelson 24 sayı 5 ribaund 5 asist, Dwight Howard 21 sayı 10 ribaundla takımlarına galibiyeti getiren isimler oldular. Orlando'da ayrıca benchten gelen J.J Reddick ve Rashard Lewis 14'şer sayıyla oynadılar.

Seriyi 3-0'a getirdikten sonra üst üste 2 maç kaybeden Celtics'te ise Rasheed Wallace'nin 21, Rajon Rondo'nun 19 ve Paul Pierce'nin 18 sayıyla oynadı. 

Bu arada bu maçta Play-Off'taki 7. teknik faulünü alan Kendrick Perkins bir sonraki maçta forma giyemeyecek.

NBA play-off mücadelesinde konferans finallerinin maç fikstürü ve yayın programı...

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız