Pepe'nin cezası değişmedi

İspanya Futbol Federasyonu'nda futbolculara cezalara itirazı görüşen Temyiz Komitesi, Real Madrid'den defans oyuncusu Pepe'ye verilen 10 maçlık cezayı değiştirmedi.

Haberler 15.05.2009 - 13:43

MADRİD - La Liga'da geçen 21 Nisan'da oynanan Real Madrid-Getafe maçında rakip takımdan Casquero'ya penaltı yaparak yerdeyken tekme atmaktan 6 ve diğer Getafeli futbolcu Albin'e de yumruk atmak ve hakaretten 4 maç ceza alan Pepe, bu sezonu kapatırken, gelecek sezonun ilk 4 maçında da forma giyemeyecek.

Real Madrid'in Pepe'nin cezasını düşürmek için itirazını görüşen Temyiz Komitesi, cezada indirim yapmak için hiçbir gerekçe olmadığı görüşünde birleşti.

Bu arada Real Madrid kulübünün, cezaya itiraz edilebilecek kurum olan Spor Disiplin Komitesi'ne başvurmayacağı ve Pepe'nin cezasını kabulleneceği bildirildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız