Porto'dan UEFA'ya anlamlı çağrı!

Porto, bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yer alan takımların birbiriyle oynayacağı maçlarda her biletten elde edeceği gelirin 1 Euro'sunun sığınmacılara verilmesi amacıyla UEFA'ya başvuru yaptı.

Haberler Ntvspor 06.09.2015 - 19:18

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, kulüp başkanı Jorge Nuno Pinto da Costa'nın "Haydi, sığınmacılar için futbol oynayalım" adıyla kampanya başlatması amacıyla UEFA'ya başvuru yaptığı ve bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde yer alan 31 takımın birbiriyle oynayacağı grup maçlarında her biletten elde edeceği gelirin 1 Euro'sunun Avrupa'ya ulaşmaya çalışan sığınmacılara dağıtılmasını istediği belirtildi.

Açıklamada, Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak grup maçları ile kampanyanın başlayabileceği, Porto'nun Chelsea ile 29 Eylül'de yapacağı evinde yapacağı maçta yardıma hazır olduğu vurgulandı.

Porto'nun yanı sıra Avrupa'nın önde gelen kulüpleri Bayern Münih ve Real Madrid de sığınmacılar için 1 milyon Euro yardımda bulunacaklarını önceden açıklamıştı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız