Rasim Başak'a 1 maç ceza

Basketbol Federasyonu Disiplin Kurulu, Fenerbahçe Ülkerli oyuncu Rasim Başak'a 1 maç men cezası verdi.

Haberler 13.03.2009 - 14:43

Fenerbahçe Ülker'de forma giyen Rasim Başak'a Efes Pilsen maçında rakibine yaptığı sert hareket nedeniyle 1 maç oynamama cezası verildi.

Kurulun yaptığı toplantıda, 8 Mart'ta Abdi İpekçi Spor Salonu'nda Fenerbahçe Ülker ile Efes Pilsen arasında yapılan maçta, rakip takım oyuncusuna yönelik sert temasta bulunması ve neticesinde diskalifiye edilmesi nedeniyle Fenerbahçe Ülkerli oyuncu Rasim Başak, 1 maç men cezası aldı.

Aynı maçta sarı-lacivertli takımın taraftarlarının sahaya yabancı madde atmaları nedeniyle 1 kez anons yapılması ve mücadelenin durması nedeniyle Fenerbahçe Ülker de 4 bin TL para cezasına çarptırıldı.

Bu arada, Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi'nde 4 Mart'ta Panküp TED Kayseri Koleji ile Mersin Büyükşehir Belediyesi arasında yapılan karşılaşmada, evsahibi takımın taraftarlarının uygunsuz tezahüratta bulunmaları ve neticesinde anons yaptırılmaması nedeniyle kurul, Panküp TED Kayseri Koleji'ne 2 bin 500 TL para cezası verdi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız