Real Madrid gole doymuyor

İspanya La Liga’da zirve takibini sürdüren Real Madrid, geçtiğmiz hafta Villarreall’i 6-2 yendikten sonra 24. haftada Tenerife’yi deplasmanda farklı mağlup etti.

Haberler Ntvspor 27.02.2010 - 23:04

Real Madrid, La Liga’da farklı kazanmaya devam ediyor. Bir önceki hafta Villarreall’i 6-2’lik skorla geçen Real Madrid, NTV Spor’dan canlı yayınlanan maçta ligde kalma mücadelesi veren Tenerife’yi deplasmanda 5-1 yendi.

Zayıf rakibi karşısında maça hızlı giren Real Madrid, 29. dakikada Higuain’in kaydettiği golle 1-0 öne geçti. 42. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Higuain, skoru 2-0’a getirdi ve ilk yarı bu skorla noktalandı.

İkinci yarıya daha iyi başlayan taraf Tenerife oldu. 46. dakikada Garcia ile Real Madrid filelerini havalandıran ev sahibi takım, farkı 1’e indirdi: 1-2.

Real Madrid, bu golden 2 dakika sonra Kaka ile rakibine karşılık verdi: 1-3. Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo’nun 80. dakikada penaltıdan attığı golle skoru 4-1'e getiren konuk ekip, Raul’un 90. dakikada attığı golle maçı 5-1 kazandı.

Üst üste 6. galibiyetini alan Real Madrid puanını 59’a yükseltirken, Tenerife de 20 puanda kaldı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız