Real’e Papadopoulos takviyesi

İspanya Basketbol Ligi ACB’re normal sezonun bitimine sayılı günler kala takımlar kadrolarına son takviyelerini yapma çalışmaları içinde.

Haberler 18.04.2009 - 14:19

İspanya internet medyasının önde gelen sitelerinden www.defensacentral.com ‘da yer alan habere göre Real Madrid, sezon ortasında İtalya’nın Fortitudo takımına kiraladığı Lazaros Papadopoulos’u play-off’larda yeniden kadrosuna dahil edecek.

Fortitudo’nun, İtalya Basketbol Ligi’nde düşme hattında yer alıp playoff’larda mücadele edemeyecek olması nedeniyle Papadopoulos, ACB Ligi play-off’larına da yetişebilecek.

Sezona Real Madrid’de başlayan ancak koç Joan Plaza’nın kendisine rotasyonda yer açamaması nedeniyle Fortitudo Bologna yolunu tutan 2.13’lük Yunan pivot, İtalyan ekibi adına Serie A’da 17 maçta forma giydi. Bu maçların sonunda elde ettiği 10.8 sayı ve 7.5 ribaund ortalamaları yakalamasına rağmen, Bologna ekibini düşme hattından uzaklaştıramadı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız