Roma zirveyi devraldı

İtalya Serie A’nın 36. haftasında Roma, deplasmanda Parma’yı 2-0 mağlup ederek maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

Haberler Ntvspor 01.05.2010 - 21:26

Geçtiğimiz hafta sahasında Sampdoria’ya 2-1 mağlup olarak zirveyi Inter’e kaptıran Roma, 36. haftada Parma’ya konuk oldu.

Roma, Totti ve Taddei’nin golleriyle karşılaşmayı 2-1’lik skorla kazanırken puanını 74 yaptı ve maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. Parma ise 46 puanda kaldı.

Karşılaşmaya çok hızlı giren Roma, 6. dakikada Totti’nin kaydettiği golle deplasmanda 1-0 öne geçti. İlk devrede başka gol olmazken, konuk ekip soyunma odasına 1-0’lık üstünlükle gitti.

İkinci yarının ilk dakikalarında iki takım da gol yollarında etkili olamadı. Roma’da 75. dakikada sahne alan Rodrigo Taddei, skoru 2-0 yaptı.

Karşılaşmanın 82. dakikasında Parma, rakibine Lanzafame ile cevap verdi: 1-2.

Parma’da Luis Jimenez, 88. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kalırken, kalan sürede başka gol olmadı ve Roma maçı 2-1’lik skorla kazanarak 3 puanı hanesine yazdırdı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız