Roma'da Federer-Djokovic finali!

Roma'da finali adı belli oldu. Roger Federer ile Novak Djokovic, bugünkü finalde şampiyonluk için kozlarını paylaşacak.

Haberler Ntvspor 17.05.2015 - 10:25

İtalya Açık Tenis Turnuvası Finali, dev bir maça sahne olacak.

Tek erkeklerde dünya 1 numarası Sırp Novak Djokovic, ilk yarı final mücadelesinde İspanyol raket turnuvanın 7 numaralı seri başı ismi David Ferrer ile mücadele etti. Sırp raket, 6-4’lük iki setle 2-0 kazanarak, Roma’da 6. kez finale yükseldi.

Diğer yarı final maçında ise dünya 2 numarası İsviçreli raket Roger Federer, vatandaşı Stanislas Wawrinka ile karşılaştı. Wawrinka'yı 6-4 ve 6-2'lik setlerle alan Federer, Roma’da 4. kez finale çıktı.

Bugün oynanacak final maçı TSİ 17.00'de oynanacak.

KADINLAR FİNALİ

Roma'da kadınlar finalinde ise Maria Sharapova ile Carla Suarez Navarro karşılaşacak.

İspanyol raket Navarro, 2 numaralı seri başı Rumen Simona Halep'i 2-6, 6-3 ve 7-5’lik setlerle 2-1 yenerek finale çıktı. Rus raket Sharapova ise vatandaşı Daria Gavrilova’yı 7-5 ve 6-3’lük setlerle 2-0 yenerek finale yükseldi.

Roma'da kadınlar finali ise TSİ 14.30'da oynanacak.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız