'Şampiyonlar Ligi'ni kazamak istiyoruz'

İtalya Serie A takımlarından Milan'ın yıldız oyuncusu Ronaldinho, gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’ni kazanmayı amaçladıklarını söyledi.

Haberler 18.07.2009 - 14:20

MİLANO - İtalya Birinci Futbol Ligi takımlarından AC Milan'ın Brezilyalı yıldızı Ronaldinho, bu sezon Avrupa Şampiyonlar Ligi kupasını kazanmak istediklerini söyledi.

Ronaldinho, Kaka'nın İspanya'nın Real Madrid kulübüne gitmesinin ardından daha fazla sorumluluk alması gerektiğini belirterek, ''Geçen sene iyi başlamıştım, ancak devamını getiremedim. Bu sefer başından sonuna kadar iyi bir performans sergilemek istiyorum. Sezon sonunda Şampiyonlar Ligi kupasını kazanmak istiyoruz'' dedi.

''Geçen sene Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne katılabilmek istiyorduk ve bunu başardık diyen'' Ronaldinho, bu sezon Avrupa Şampiyonlar Ligi kupasını müzelerine götürmek istediklerini ifade etti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız