"Sharapova soğuk biri"

Slovak tenisçi Cibulkova, Sharapova'nın dopingli çıkması hakkında, "Onun için hiç üzgün değilim. Kendisini de özlemiyorum. Sharapova itici, kibirli ve soğuk biri" dedi.

Haberler Anadolu Ajansı 05.04.2016 - 16:14

2014 Avustralya Açık finalisti Slovak tenisiçi Dominika Cibulkova, yasaklı maddeler listesine girdiğini bilmeden kullandığı meldonyum yüzünden hakkında soruşturma tamamlanıncaya kadar turnuvalara katılması yasaklanan Sharapova'ya ilişkin sport.sk haber sitesine açıklamalarda bulundu.

Sharapova’nın doping testini geçememesi sonrası spor kamuoyunun verdiği tepkiye şaşıran Cibulkova, "Bir çoğu olaya politik yaklaşıyor. Bu beni çok şaşırttı. Çünkü aslında herkes aksini düşünüyor" ifadelerini kullandı.

Fransa Açık'ta yarı finale yükseldiği 2009'da dikkatleri üzerine çeken Slovak raket, Sharapova ile ilgili samimi düşüncülerini paylaşan tek isim olmak istemediğini belirterek, "Tek bir şey söyleyebilirim: Sharapova için hiç üzgün değilim. Kendisini de özlemiyorum. Sharapova itici, kibirli ve soğuk biri. Soyunma odasında yanında oturduğunuzda ‘Merhaba’ bile demez" diye konuştu.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız