Mert Hakan Yandaş Fenerbahçe'de (Transfer haberleri)

SON DAKİKA TRANSFERİ: Fenerbahçe, Mert Hakan Yandaş transferini açıkladı.

Haberler ntv.com.tr 06.08.2020 - 17:00

Son dakika transferi!

Fenerbahçe, Sivasspor ile sözleşmesi sona eren 1994 doğumlu futbolcu Mert Hakan Yandaş'ı transfer ettiğini açıkladı.

Twitter'dan yapılan video paylaşımında Mert Hakan Yandaş, Fenerbahçe'nin 2020-21 sezonunda giyeceği yeni formayla görüldü.

Kulüpten yapılan açıklamada "Çubuklu formamızı giyecek Mert Hakan’a büyük ailemize hoş geldin diyor; kendisine camiamızın limit tanımaz sevgisi ve desteğiyle formamız altında nice zaferler diliyoruz" denildi.

Fenerbahçe, Mert Hakan Yandaş'ın transferini "Fenerbahçe bir oyuncuya talip olursa o oyuncu mutlaka çubuklu formayı giyecektir" temalı bir videoyla duyurdu.

Transfer duyurusunda Mert Hakan Yandaş, Fenerbahçe'nin yeni sezonda giyeceği formayla yer aldı.

Mert Hakan Yandaş, transfer sonrası yaptığı açıklamada, Bu süreçte Emre abi bana video klip atmıştı. O klipteki beste çok hoşuma gitmişti. O sözlerle veda etmek istiyorum; 'Fenerbahçe söyleyecek son sözü, haklıyız kazanacağız' ifadelerine yer verdi.

Yeni sezon formaları hakkında da konuşan Yandaş, "Forma çok güzel olmuş, son yılların en güzel formalarından biri olmuş. Bana giymek nasip oldu. Bu formayla kupalar kazanırız diye umut ediyorum." dedi.

EMRE BELÖZOĞLU'NA TEŞEKKÜR

Mert Hakan Yandaş, transfer sürecinde Emre Belözoğlu'nun önemli bir yeri olduğunu belirterek "Gerçekten çok mutluyum, çok heyecanlıyım. Böyle bir camiada bu şekilde karşılanmak beni çok mutlu etti. Çok mutluyum. Emre Belözoğlu'nu hep idolüm olarak gördüm. Transfer sürecinde de tanışma fırsatım oldu. Ondan öğreneceğim inanılmaz şeyler var. Hem duruşuyla hem karakteriyle birçok şey gösterdi. Transfer süreci biraz sancılı oldu ama ben hiçbir yerde konuşmadım. Verdiğim sözlerin hep arkasında durdum. Verdiği sözlerin arkasında duran kulüp de Fenerbahçe'ydi. Başkanımıza ve Emre Belözoğlu'na teşekkür ediyorum." dedi

Genç futbolcu, "Lefter'in başının üstünde taşıdığı, Can Bartu'nun, Selçuk Yula'nın, Rıdvan Dilmen'in giydiği formayı taşımak benim için çok büyük bir gurur." diyerek sözlerini noktaladı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız