Gökhan Gönül Fenerbahçe'de (Transfer haberleri)

SON DAKİKA TRANSFERİ: Fenerbahçe, Beşiktaş'a veda eden Gökhan Gönül ile anlaştığını duyurdu.

Haberler ntv.com.tr 06.08.2020 - 16:45

Son dakika transferi!

Fenerbahçe, eski futbolcusu Gökhan Gönül'ü transfer ettiğini açıkladı. 9 yıl forma iydiği Fenerbahçe'den 2016 yılında bedelsiz olarak ayrılan tecrübeli futbolcu, 4 yıl sonra tekrar sarı-lacivertli formayı giydi.

Sarı-lacivertliler, milli sağ bek ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Fenerbahçe, 2016-2020 yılları arasında Beşiktaş forması giyen Gökhan Gönül'ün transferini "Her yarım kalan hikaye, mutlu bir sonu hak eder" videosuyla duyurdu.

Gökahn Gönül, transfer sonrası yaptığı ilk açıklamada "Ailesinden biraz uzak kalmış ama yuvasına dönen biri olarak hislerimi kelimelerle ifade etmek çok zor. Hiç bu kadar heyecanlandığımı, bu kadar mutlu olduğum bir günü hatırlamıyorum. Uğruna kanımı akıttığım forma için geri dönüyorum." ifadelerine yer verdi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız