T-Mac artık 3 numara

Tracy McGrady, önümüzdeki sezon forma numarasını değiştiriyor.

Haberler Ntvspor 13.07.2009 - 22:23

İSTANBUL - Houston Rockets'ın all-star forveti Tracy McGrady, önümüzdeki sezon 3 numaralı formayı giyecek. Darfur halkıyla dayanışma için “3 points Darfur” adlı bir kampanya başlatan McGrady, bu kampanyayı desteklemek için önümüzdeki sezondan itibaren 1 numaralı formasından vazgeçecek.

Houston'ın yeni transferi Trevor Ariza, Rockets'ta 1 numaranın yeni sahibi olacak.

30 yaşındaki T-Mac, sakatlığı yüzünden geçtiğimiz sezon yalnızca 35 maçta oynayabilmiş ve 15.6 sayı ortalaması tutturmuştu.

Darfur'da yaklaşık 6 yıldır süren etnik ve siyasi şiddet, BM'ye göre 300 bin kişinin ölümüne, 2,7 milyon kişinin evlerinden sürülmesine yol açtı. Hartum hükümeti ise ölenlerin sayısının 10 bin olduğunu ileri sürüyor. Darfur'da yaklaşık 4,7 milyon kişinin insani yardıma ihtiyacı olduğu bildiriliyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız