Terry: 3 kupayı da istiyoruz

Chelsea kaptanı John Terry, bu sezon Şampiyonlar Ligi, Premier Lig ve İngiltere Federasyon Kupası'nı müzelerine götürmek istediklerini söyledi.

Haberler 12.03.2010 - 13:07

John Terry, basına yaptığı açıklamada, 3 kupayı da almak istediklerini ve önlerindeki her maçın çok zor olduğunu belirtti.

Gelecek hafta Inter ile oynayacakları Şampiyonlar Ligi 2. tur rövanş maçından çok umutlu olduğunu ifade eden Terry, ilk maçta yenilmelerine rağmen İtalya şampiyonuna karşı deplasmanda gol atmanın kendilerine avantaj sağladığını söyledi.

İngiltere'de son olarak 1999'da Manchester United, hem Şampiyonlar Ligi hem Premier Lig hem de Federasyon Kupası şampiyonu olarak, 3 kupayı aynı yıl müzesine götürmüştü.

Ligde 2. sırada yer ala Chelsea, Federasyon Kupasında Aston Villa ile yarı finalde karşılaşacak.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız