TFF'den Hiddink açıklaması

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), A Milli Futbol Takımı'nın başına geçmesi için Guus Hiddink'e teklif yapıldığı yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Haberler 19.01.2010 - 16:49

Federasyondan yapılan açıklamada, bazı gazetelerin bugünkü nüshalarında yayınlanan haberlerde, A Milli Takım teknik direktörlüğü için Guus Hiddink'e menajeri aracılığı ile 6 milyon euroluk teklif yapıldığı ve kendisinden haber beklendiğinin iddia edildiğine vurgu yapılarak, şu ifadeler kullanıldı:
"Hollanda kaynaklı yayın kuruluşlarına dayandırılarak verilen bu haberde yer alan ayrıntılar ve Sayın Hiddink'e resmi teklif yapıldığı iddiası gerçekleri yansıtmamaktadır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız