Tokyo devleri yutuyor

Pan Pacific'te Safina'dan sonra Venus Williams ve Svetlana Kuznetsova da  sürpriz sonuçlar alarak elendiler.

Haberler 29.09.2009 - 10:30

İSTANBUL - Pan Pacific Açık Tenis Turnuvası'nda 2 numaralı seribaşı olarak mücadele eden Venus Williams, ikinci turda seribaşı olmayan Rus Anastasia Pavlyuchenkova ile karşı karşıya geldi. İlk sette 3-0 öne geçen Williams'ın turu rahat geçeceği sanılıyordu ancak Pavlyuchenkova pes etmedi. Çok çekişmeli geçen maçın ilk setini 8-6'lık tie break ile ikinci setini de 7-5'lik skorla kazanan Rus raket güçlü rakibini elemeyi başardı. Böylece 1 numaralı seribaşı Dinara Safina'dan sonra 2 numara Venus Williams da turnuva dışında kaldı.

5 numaralı seribaşı Rus Svetlana Kuznetsova da ikinci turdaki rakibi Alman Andrea Petkovic'e yenildi. İlk seti Petkovic 7-5 kazandıktan sonra Kuznetsova, ikinci seti 6-4 kazanarak eşitliği sağladı. Ama Fransa Açık şampiyonu Rus tenisçi son seti 6-3 kaybetmekten ve turnuvaya veda etmekten kurtulamadı.

Bir başka Rus tenisçi Maria Sharapova ise seribaşı olmadığı turnuvada ikinci tura yükselmeyi başardı. Sharapova, İtalyan Francesca Schiavone karşısında ilk seti 6-4 kaybetmesine karşın sonraki setleri 7-5 ve 6-1 alarak tur atladı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız