Toronto'nun ipini Rondo çekti

Toronto Raptors'ın sahasındaki galibiyet serisine Boston Celtics 114-107'lik skorla son verdi. Hidayet'in 5 sayıda kaldığı maçta Celtics'in yıldızı 'triple-double' yapan Rajon Rondo oldu.

Haberler Ntvspor 11.01.2010 - 00:20

NBA'de, Hidayet Türkoğlu'nun takımı Toronto Raptors, sahasında Boston Celtics'i ağırladı.

Baştan sona kontrolünde götürdüğü maçın ilk yarısını 59-50 önde kapatan Celtics, Air Canada Center'dan 114-107 galip ayrıldı.

Raptors'a karşı oynadığı üst üste 7. maçı da kazanan konuk ekipte, 6 oyuncu çift hanelere ulaşırken, başrolde Rajon Rondo vardı. 44 dakika ile maçın en çok süre alan ismi olan genç gard, 22 sayı-13 asist-10 ribaundla sezonun ilk 'triple-double'ını yaptı. Son 6 maçın 4'ünü kaybederek geldiği Toronto'dan kötü gidişe son vererek ayrılan Boston'da Rasheed Wallace da 29 sayı-8 ribaundla sezon rekoru kırdı.

Evindeki 6 maçlık galibiyet serisi son bulan Raptors'ta ise maçın en skoreri Chris Bosh 31 sayı-13 ribaund-4 asistle oynadı. Hidayet Türkoğlu ise karşılaşmayı 5 sayı-9 asist-4 ribaundla tamamladı.

HORNETS HIZ KESMEDİ
Gecenin diğer maçında ise New Orleans Hornets, deplasmanda Washington Wizards'ı 115-110 yenmeyi başardı.

İlk yarısı 60-49 Hornets lehine kapanan maçın son dakikaları nefesleri keserken, 26 sayısının 8'ini son 3 dakikada kaydeden Chris Paul konuk ekibi galibiyete taşıdı. Yıldız oyun kurucu, 14 de asist yaparak 'double-double'a imza atarken, galibiyet serisini 6 maça çıkaran New Orleans'da Peja Stojakovic de 20 sayıyla önemli katkı yaptı.

Son 5 maçta 3. yenilgisini alan Arenas'sız Wizards'da ise Antawn Jamison 32 sayı-8 ribaundla sezon rekorunu egale etmesine karşın, yenilgiyi önleyemedi.

NBA'de ayın maç programı ve toplu sonuçlar...

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız