Trabzonspor geçen sezonu arıyor

Geçen sezon ilk 9 haftayı 20 puanla lider kapatan Trabzonspor, bu sezon 12 puanla 9. sırada yer alıyor.

Haberler 19.10.2009 - 12:09

İSTANBUL - Turkcell Süper Lig'de deplasmanda Galatasaray'a 4-3 yenilen ve son 3 haftada galibiyet elde edemeyen Trabzonspor, geçen sezonki yerini arıyor.

Teknik direktör Ersun Yanal ile geçen sezon ilk 9 haftayı 20 puan toplayarak lider kapatan bordo-mavililer, Belçikalı çalıştırıcı Hugo Broos ile bu sezon aynı dönemde 12 puan toplayarak 9. sırada yer aldı.

Geçen sezon 9 hafta sonunda 6 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde eden bordo-mavililer, bu sezon 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 yenilgi aldı.

Trabzonspor, geçen sezon söz konusu maçlarda rakip filelere 16 gol gönderirken, kalesinde 9 gol görmüştü. Bordo-mavililer, bu sezon ise 18 gol atarken, 13 gol yedi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız