Trabzonspor'da Nwakaeme sakatlığı: İlk yarıyı kapattı

Trabzonspor'dan Nwakaeme'denin sakatlığı ile ilgili açıklama geldi. Kulüpten yapılan açıklamaya göre Fraport TAV Antalyaspor maçında sakatlanan Anthony Nwakaeme'nin tedavisine başlanıldı.

Haberler ntv.com.tr 14.12.2021 - 17:10 Son Güncelleme : 14.12.2021 - 18:22

Bordo-mavililerde Anthony Nwakaeme sezonun ilk yarısını kapattı. Fraport TAV Antalyaspor maçında sakatlanan Nwakaeme'nin kasığında ikinci derece yırtık tespit edildi. Nwakaeme, en az 3 hafta sahalardan uzak kalacak. 

Trabzonspor'da, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında oynanan Fraport TAV Antalyaspor maçında sakatlanan Anthony Nwakaeme'nin tedavisine başlandığı bildirildi.

Kulüp doktoru Hakan Çelik, kulübün internet sitesinde yaptığı açıklamada, "Hafta sonu oynadığımız karşılaşmada sağ kasığında yaşadığı sorun nedeniyle oyundan çıkarılan Anthony Nwakaeme'nin çekilen MR'ında sağ kasığında ikinci derece kas yaralanması tespit edilmiş olup oyuncumuzun tedavisine başlanmıştır." ifadesini kullandı.

Bordo-mavili futbolcunun tedavisinin bir aylık süreyi bulabileceği öğrenildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız