Ümit Davala elini kırdı

Galatasaray Futbol Takımı antrenörü Ümit Davala,  Florya Metin Oktay Tesisleri'nde geçirdiği kaza sonucu elini kırdı.

Haberler Anadolu Ajansı 07.03.2013 - 00:26

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde geçirdiği kaza sonucu sağ el tarak kemiklerinde kırık meydana gelen Galatasaray Futbol Takımı antrenörü Ümit Davala ameliyat edildi.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, antrenman sonrası bina içinde merdivenlerde yaşadığı bir kaza nedeniyle Davala'nın sağ el tarak kemiklerinde kırık meydana geldiği belirtilerek, ''Antrenörümüz Liv Hospital'da başarılı bir operasyon geçirmiştir. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz'' denildi.

Öte yandan, Galatasaray Sağlık Kurulu'na bağlı çalışacak Op. Dr. Yener İnce'nin, sarı-kırmızılı futbol takımında ortopedik konsültan olarak göreve başladığı bildirildi. İnce'nin tüm antrenman, müsabaka ve kamplarda takımla olacağı kaydedildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız