"Uzun yıllar burada kalmak istiyorum"

Adı Galatasaray'la anılan Trabzonspor'un orta saha oyuncusu Selçuk İnan, yeni sözleşme imzalayıp uzun süre bordo-mavili ekipte kalmak istediğini söyledi.

Haberler 03.06.2010 - 14:59

Trabzonspor'un orta alan oyuncusu Selçuk İnan, gelecek sezon sonu bordo-mavili takımla sözleşmesinin biteceğini, ancak kulübünün ve kendisi için şartların uygun olması halinde yeni sözleşme imzalayıp uzun süre takımında top koşturmak istediğini söyledi.

Galatasaray'ın transfer gündeminde olan Selçuk İnan, bordo-mavili kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, Trabzonspor'da oynamaktan son derece mutlu olduğunu ifade etti.

İskenderun'da ailesiyle birlikte tatilini geçiren Selçuk İnan, son dönemde medyada yer alan transfer haberlerine anlam veremediğini belirterek, ''Trabzon'da yaşamaktan ve Trabzonspor'da futbol oynamaktan büyük mutluluk duyuyorum. Trabzonspor'un büyüklüğünü ve her futbolcunun burada futbol oynamak isteyeceğini defalarca söyledim. Böyle bir takımda forma giyerken, neden başka bir takıma transfer olmak isteyeyim ki? Çok iyi şartlar altında hayatımı Trabzon'da sürdürüyorum'' dedi.

Kulübüyle sözleşmesinin devam ettiğini ifade eden Selçuk, ''Sözleşmem 1 yıl sonra sona erecek. Eğer kulübüm ve benim için şartlar uygun olursa yeni sözleşme imzalayıp, uzun yıllar burada top koşturmak isterim'' açıklamasını yaptı.

Şu ana kadar hiçbir kulüple veya temsilcisiyle görüşmediğini ve asla görüşmeyeceğini vurgulayan Selçuk, şöyle devam etti:

''Milli takım kampı sonrası ailemle birlikte tatil yapıyorum. Kafamda en küçük bir soru işareti yok. Aklımdaki tek düşünce bu sezon Şenol hocanın takımın başına gelmesiyle başlayan çıkışımızı yeni sezonda da sürdürüp, taraftarlarımıza uzun yıllar sonra şampiyonluk sevincini tekrar yaşatmak. Bunun dışındaki hiçbir gelişmeyle ilgilenmiyorum.''

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız