Venus Williams havlu attı

''Rome WTA Tour'' turnuvasının çeyrek final mücadelelerinin tamamlandığı beşinci gününde, 4 numaralı seribaşı Amerikalı Venus Williams turnuvaya veda etti.

Haberler 07.05.2010 - 00:33

İtalya'nın başkenti Roma'daki ''Foro Italico'' bölgesinde yer alan toprak kortlarda düzenlenen ve toplam 2 milyon dolar ödüllü turnuvanın beşinci gününde, son 8'de yer alan raketler yarı final için kozlarını paylaştı.

Dünya 1 numarası Amerikalı raket Serena Williams, Rus rakibi Maria Kirilenko'yu fazla zorlanmadan 6-1 ve 6-4'lük setlerle 2-0 yendi. Serena Williams yarı finalde, ablası Venus'ü eleyen 7 numaralı seribaşı Sırp raket Jelena Jankovic'a karşı mücadele edecek.

4 numaralı seribaşı ABDli Venus Williams, 7 numaralı seribaşı Sırp Jelena Jankovic ile karşılaştı. Bir saat süren mücadeleyi Jankovic, zorlanmadan 6-1 ve 6-0'lık setlerle 2-0 kazandı ve yarı finale yükselen taraf oldu.

Turnuvanın 14 numaralı seribaşı ismi Rus Nadia Petrova da eski dünya 1 numarası Sırp Ana Ivanovic ile yaptığı mücadeleyi kaybederek, turnuvaya veda etti. Ivanovic, Rus rakibini 6-2 ve 7-5'lik setlerle 2-0 mağlup etti ve yarı finalde İspanyol Jose Maria Sanchez ile eşleşti.

Merkez Kort'ta oynanan günün ilk çeyrek final müsabakasında İspanyol Jose Maria Sanchez, Çek rakibi Lucie Safarova'yı 7-6(6) ve 6-4'lük setlerle 2-0 yendi ve adını yarı finale yazdırdı.

Turnuvaya, bugün yapılacak yarı final müsabakalarıyla devam edilecek.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız