Wenger'in öfkesi dinmiyor

Arsenal teknik direktör Arsen Wenger'in Porto maçının hakemine olan tepkisi sürüyor.

Haberler 19.02.2010 - 16:41

Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. tur ilk maçında Porto'ya 2-1 yenilmelerinin faturasını hakeme çıkartan Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger, UEFA'ya, hakem atamalarında daha dikkatli olunması için çağrıda bulundu.
        
Sunderland'le yapacakları lig maçından önce basın toplantısı düzenleyen Wenger, UEFA'nın hakem atamalarını nasıl yaptığını kimsenin bilmediğini, bu konuda daha açık olunması gerektiğini söyledi.
        
Hakem sıralamasının ne olduğunun ve neyin ölçü olarak kabul edildiğinin dahi bilinmediğini ifade eden Wenger, bu durumun, günün futboluna zarar verdiğini savundu.
        
İsveçli hakem Martin Hansson'un, Dünya Kupası elemelerinde İrlanda'ya atılan gol öncesinde Fransız Thierry Henry'nin topu elle düzeltiği maçı da yönettiğinin hatırlatılması ve bu hakemin Şampiyonlar Ligi maçına verilmesini doğru bulup bulmadığının sorulması üzerine, ''Ben bilmiyorum'' diyen Wenger, savunmadaki oyuncuları Sol Campbell'in geri pas olarak kabul edilen pozisyonunda yorum farkı bulunabileceğini, ancak hakemin bunun haricinde en az 5 kritik hata daha yaptığını iddia etti.''Hakem, bu pozisyonda yanlış yerde duruyordu. Ayrıca Tomas Rosicky'e yapılan kesinlikle penaltıydı'' diye konuşan Wenger, Hansson'ın işinin ehli olmadığını ileri sürdü.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız