'Yılmaz Vural ile devam etmek istiyoruz'

Kasımpaşa Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Süha Sidal, gelecek sezon da Turkcell Süper Lig'de teknik direktör Yılmaz Vural ile devam etmek istediklerini söyledi.

Haberler 03.05.2010 - 14:28

İSTANBUL - Kasımpaşa Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Süha Sidal, Sivasspor karşısında kendileri için gerekli olan 1 puanı aldıklarını ve matematiksel olarak ligde kaldıklarını söyledi.

Sidal, Sivasspor karşısında iyi mücadele ettiklerini kaydederek, ''Kasımpaşa ligde daha üst sıralarda yer almayı hak ediyor. Bunu ortaya koyduğumuz futbolla gösterdik. Bundan sonra planlarımızı gelecek sezon için yapacağız'' şeklinde konuştu.

Geride kalan 2 maçlarını da kazanmak istediklerini vurgulayan Sidal, ''Rakiplerimizin ligdeki durumları bizi ilgilendirmiyor. Sahaya çıkıp 2 maçımızı da kazanarak, ligde üst sıralara tırmanmak amacındayız'' diye konuştu.

''YILMAZ HOCA İLE DEVAM ETMEK İSTİYORUZ''
Mehmet Süha Sidal, gelecek sezon da Turkcell Süper Lig'de teknik direktör Yılmaz Vural ile devam etmek istediklerini söyledi.
Yönetim kurulu olarak Yılmaz Vural'ın takımda kalmasını istediklerini ifade eden Sidal, ''Yılmaz hoca da kalmak istiyor. Masaya oturup konuşacağız'' dedi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız