Kaan Terzioğlu'nun yeni işi belli oldu (Turkcell'den yapay zekaya)

Turkcell Genel Müdürlüğü görevini geçen hafta bırakan, Kaan Terzioğlu California merkezli ABD'nin önemli yapay zeka şirketlerinden FastForward'ın danışma kuruluna girdi.

Haberler ntv.com.tr 21.03.2019 - 12:29

4 yıldır yürüttüğü Turkcell Genel Müdürlüğü görevinden ayrılan Kaan Terzioğlu’nun yeni işi yapay zeka sektörü oldu. Kaan Terzioğlu, yapay zeka alanında faaliyet gösteren FastForward’da işe başladı.

Terzioğlu, Linkedin’deki profilini önceki gün güncelleyerek ABD’nin California eyaletindeki Mountain View'de FastForward.ai şirketinin danışma kurulu üyesi olarak atandığını paylaştı.

Kaan Terzioğlu @Linkedin

OPERATÖRLERE HİZMET VERİYOR

FastForward, mobil operatörlerin başta Facebook Messenger, Instagram, Twitter olmak üzere sosyal ağlar üzerinden aboneleriyle olan etkileşimi artıracak yapay zeka çözümleri geliştiriyor.

DANIŞMA KURULUNDA ÖNEMLİ İSİMLER

FastForward danışma kurulu.

FastForward’un danışma kurulunda Terzioğlu ile birlikte Evernote’un kurucusu Phil Libin ve Nexit Ventures’ın ortaklarından Markku Mäkeläinen gibi önemli isimler de yer alıyor.

Turkcell’de Terzioğlu'nun ayrılığı sonrası genel müdür koltuğuna vekaleten Murat Erkan getirilmişti.

CİLİV DE ABD'YE YERLEŞMİŞTİ

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız