Ünlü poker oyuncusunun sır ölümü (Liliya Novikova küvette ölü bulundu)

Online poker dünyasının en iyi kadın oyuncusu olarak gösterilen 'kraliçe' unvanlı Rus Liliya Novikova, hayatını kaybetti. Banyo küvetinde ölü bulunan genç kadının saç kurutma makinesi ya da telefon şarjının elektrik kontağından öldüğü sanılıyor.

Haberler 14.06.2019 - 09:22

Moskova'da gündem yaratan olayda, Rus online poker oyuncusu Liliya Novikova (27), saç kurutma makinesi ile saçını kuruturken elektrik çarpması sonucu hayatını kaybetti.

TASS ajansında yer alan habere göre, online poker oyuncusu olan ve başarıları kadar güzelliği ile gündemden düşmeyen Liliya Novikova'nın Moskova'da bulunan dairesinin banyosunda şüpheli bir şekilde ölü bulunduğu duyuruldu.

Poker oyuncusunun, saç kurutma makinesi ile saçını kuruttuğu sırada elektrik çarpması sonucu hayatını kaybettiği belirtildi.

Sanal dünyada da 'Liay5' adını kullanan 27 yaşındaki Rus oyuncu, online poker endüstrisinin kraliçesi kabul ediliyordu.

Liliya'dan yakınları bir süre haber alamayınca Moskova'daki evine girildi ve korkunç olay ortaya çıkmış oldu.

Olayla ilgili savcı incelemesi sürüyor.

Novikova’nın cansız bedeninin komşusu tarafından bulunduğu belirtildi.

WHATSAPP MESAJLARI MERCEK ALTINDA

Liliya Novikova'nın küvetteyken telefonunun şarja bağlı olduğu da bir diğer iddia. Genç oyuncunun "saç kurutma makinesinin kontağı ile mi" yoksa "telefon şarjının çarpması ile mi" hayatını kaybettiği son Whatsapp yazışmalarının takibi ile ortaya çıkacak.
MAVİ BALİNA OYUNU ÖLÜME GÖTÜRDÜ
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız