WhatsApp’a kullanıcı adı özelliği geliyor

Yakın zamanda “sohbet kilidi” ve “mesaj düzenleme” özelliklerini duyuran popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, kullanıcılarına yeni bir deneyim sunmaya hazırlanıyor. Telegram, Instagram veya Twitter'da olduğu gibi WhatsApp'ta da kullanıcı adı seçilebilecek. İşte WhatsApp kullanıcı adı özelliğinin ayrıntıları...

Haberler 25.05.2023 - 17:55

WhatsApp , son zamanlarda platformunda sürekli bir güncelleme akışı sunuyor. WhatsApp'ın üzerinde çalıştığı özellik, tüm kullanıcıların benzersiz kullanıcı adlarına sahip olmasını sağlayacak.

Henüz ne zaman devreye alınacağı bilinmeyen bu özellik sayesinde yeni biriyle iletişime geçmek veya bir gruba dahil edilmek için telefon numaranızı paylaşma zorunluluğunuz olmayacak.
Bu özellik aynı zamanda WhatsApp'ta gizliliği artırma yöntemlerinde önemli bir değişiklik anlamına geliyor. Kullanıcılar, birbirlerinin benzersiz kullanıcı adlarını kullanarak, iletişime geçebilecekler.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız