WhatsApp'a yeni gizlilik özelliği: Sohbetler kilitlenebilecek

WhatsApp, "Kilitli Sohbetler" özelliğiyle birlikte kullanıcıların belirledikleri gizli kodlar sayesinde sohbetlerini kilitlemelerine ve başka kullanıcılar tarafından gizlice okunmasını engellemelerine olanak tanıyacak.

Haberler ntv.com.tr 30.11.2023 - 17:51

WhatsApp, kullanıcıların özel buldukları sohbetlerini kilitlemesini sağlayacak yeni bir özellik üzerinde çalışıyor.

"Kilitli Sohbetler" özelliğiyle birlikte kullanıcılar diğer sohbetlerle görünür olması yerine sohbetlerin seçilen bir kod arkasına gizlenebileceği kaydedildi.

Meta tarafından sağlanan bu özellikte gizli kodu harfler, sayılar, özel karakterler ve hatta emoji kullanarak sınıflandırabileceksiniz.

GİZLİLİK ÖZELLİĞİ

Bu özellik telefonunuza gizlice bakılması durumunda insanların ilk etapta kilitli bir sohbet klasörünüz olduğunu bilmelerini ve sohbetlerinizi okumalarını engelleyecek.

WhatsApp ayrıca kilitli sohbetlerinizin istediğiniz zaman sohbet listenizde görünmesini seçebileceğinizi de belirtiyor.

Meta bugünden itibaren gizli kodları kullanıma sundu ve önümüzdeki aylarda tüm dünyada kullanıma sunulacağı belirtildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız