WhatsApp'tan iPhone açılımı.

Popüler mobil mesajlaşma uygulaması WhatsApp'taki sesli arama özelliği yakın bir zamanda iPhone kullanıcılarını da kapsayacak.

Haberler ntv.com.tr 30.03.2015 - 18:00

2014'te Facebook tarafından satın alınan WhatsApp'ın geçtiğimiz günlerde Android işletim sistemi için duyurduğu sesli arama özelliği iOS platformuna da geliyor.

Facebook'un F8 geliştirici konferansında konuyla ilgili açıklamalarda bulunan WhatsApp ortak kurucusu Brian Acton, sesli arama özelliğinin önümüzdeki haftadan itibaren iPhone'larda da kullanılabileceğini duyurdu. 

Geçtiğimiz haftalarda uygulamayı Android işletim sistemi ile çalışan akıllı cihazlara sahip kullanıcılarının hizmetine sunan şirketin Android ve iOS'tan sonra başka hangi işletim sistemi için güncellememe yapacağı hakkında bir bilgi bulunmuyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız