Yemek Sepeti'ndeki erişim sorunu giderildi: Yemek Sepeti çöktü mü?

Sabah saatlerinden itibaren online sipariş platformu Yemek Sepeti'nin internet sitesine ve uygulamasına erişilemiyordu. Saat 13.00 itibariyle siteye ve uygulamaya giriş yapılabiliyor.

Haberler ntv.com.tr 07.12.2021 - 13:00

Sipariş vermek isteyen kullanıcılar Yemek Sepeti'ne erişim sorunu yaşıyordu. Şirketin internet sitesi ve akıllı telefon uygulamalarına giriş yapılamıyordu.

Yemeksepeti.com'da sabah saatlerinde başlayan arızanın şimdilik giderildiği görülüyor. Siteye girişte Teknik Arıza başlığıyla, "Sistemde teknik bir problem oluştu, teknik ekibimiz bu konuyla ilgileniyor. En kısa sürede sorunu çözüp aranıza döneceğiz. Sabrınız için teşekkürler" uyarısı kalkmış durumda. 

Yemek Sepeti'nin hem iOS hem Android uygulamasında yaşanan giriş problemi de giderildi.  

Yemeksepeti'nin sitesine girişte çıkan Teknik Arıza uyarısı artık görülmüyor. 
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız