1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü okullar tatil mi?

1 Mayıs'ın resmi tatil olup olmadığı soruları gündemdeki yerini koruyor. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü bu yıl yine işçi ve emekçiler tarafından kutlanacak. Öğrenciler ise "1 Mayıs'ta okullar tatil mi?" sorusuna yanıt arıyor. Peki, 1 Mayıs resmi tatil mi, okullar açık mı? 1 Mayıs Çarşamba günü okullar tatil mi?

Haberler 28.04.2024 - 11:17

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'ne kısa bir zaman kala, milyonlarca öğrenci ve veli okulların açık olup olmadığını merak ediyor. 2024 yılı resmi tatil takviminin belli olmasıyla birlikte, 1 Mayıs'ın resmi tatil olup olmadığı araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki, 1 Mayıs resmi tatil mi, okullar açık mı? 1 Mayıs Çarşamba günü okullar tatil mi?

1 MAYIS RESMİ TATİL Mİ?

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü bu yıl çarşamba gününe denk geliyor.

Yasaya göre, 1 Mayıs Çarşamba günü 1 gün resmi tatil uygulanacak ve kamu kurumları, bankalar ve bazı kuruluşlar 1 gün süreyle çalışmayacak.
1 MAYIS'TA OKULLAR TATİL Mİ?

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü tüm dünyada ve ülkemizde resmi tatiller arasında yer almaktadır.

Buna göre; 1 Mayıs Çarşamba günü okullar kapalı olacak.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız