10. Evin Özellikleri

Statü olarak seçtiği değerler ve toplum içinde kendini nasıl ifade ettiği, neyin ve ne kadar tepesinde olacağı 10. ev ile ilgilidir.

Haberler 11.02.2009 - 18:34

10. ev, hedefler, hayatta belirlenen yön, sosyal statü, kariyer, otorite pozisyonları ve memurlar ile ilişkilidir. Ancak en önemli tema kişinin sosyal yaşamda yeteneklerini, yaşamsal hedeflerini, başarılarını sergilediği yer ile ilgilidir. Buna en alışıldık anlamda meslek olarak bakabiliriz. Ancak daha da ötesinde kişinin ne kadar bilineceği, tanınacağı ile de alakalıdır.

Statü olarak seçtiği değerler ve toplum içinde kendini nasıl ifade ettiği, neyin ve ne kadar tepesinde olacağı 10. ev ile ilgilidir. Birey hayatta bir rol üstlenir, o rölü toplum içinde nereye kadar taşıyacaktır? Onuncu ev, zarar getiren gezegenlerden biri olan, disiplin simgesi Satürn'e aittir ve güvenilirliğiyle bilinen Oğlak burcu tarafından yönetilir. Eylemi temsil eder ve Toprak elementi ile ilişkilidir.

http://www.astrologyanalyst.com

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız