15 Temmuz'da toplu taşıma ücretsiz mi? İstanbul’da Marmaray, metro, metrobüs, otobüs ücretsiz mi olacak?

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla, 15 Temmuz Cumartesi günü toplu taşımanın ücretsiz olup olmadığı vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Her yıl darbe girişiminde hayatını kaybeden fedakar vatandaşlarımız için kutlanan bu özel gün resmi tatil ilan edilmiştir. Peki, 15 Temmuz'da toplu taşıma ücretsiz mi? İstanbul’da Marmaray, metro, metrobüs, otobüs ücretsiz mi olacak?

Haberler ntv.com.tr 07.07.2023 - 13:34

Genellikle resmi tatillerde ve bayramlarda ücretsiz olarak hizmet veren toplu taşıma araçlarının, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Günü'nde ücretsiz olup olmadığı sorgulanıyor. İşte ayrıntılar.

15 TEMMUZ'DA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?

Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Ürettikleri Bazı Mal ve Hizmetlerden Ücretsiz veya İndirimli Olarak Faydalanacakların Tespitine İlişkin Cumhurbaşkanı Kararı, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Buna göre, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla 15 Temmuz Cumartesi günü Marmaray ve İzban seferleri ile Gayrettepe-İstanbul Havalimanı metro seferleri ücretsiz olacak.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız