ABD'den FETÖ heyeti geliyor

ABD'de FETÖ'nün iadesine ilişkin oluşturulan çalışma grubu heyeti geliyor. Yarın Ankara'da yapılacak toplantıda Hakan Atila ve Rahip Brunson davalarının da gündeme gelmesi bekleniyor.

Haberler NTV Haber 12.07.2018 - 11:54 Son Güncelleme : 12.07.2018 - 11:55

Amerika Birleşik Devletleri ile Türkiye arasında FETÖ ile mücadele konularını görüşmek üzere oluşturulan heyet ilk toplantısını yarın yapacak.

iki ülke arasında ilişkileri normalleştirmek için ortak mekanizma kurulması kararlaştırılmıştı. bu mekanizmalarından biri Fethullah Gülen ve diğer örgüt mensuplarının iadesi ve ülkedeki faaliyetleri üzerinde çalışacaktı.

lk toplantı yarın Ankara'da yapılacak. dışişleri ve Adalet bakanlığı'ndan yetkililerin katılacağı toplantıda Halkbank eski Genel Müdür Yardımcısı Hakan Atila davası da ele alınacak başlıklar arasında.

Toplantıda ABD'li heyetin de tutuklu Rahip Brunson konusundaki rahatsızlıklarını da iletmesi bekleniyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız