Acemi hırsızlar uyuyunca yakayı ele verdi

İzmir Bornova'da bir dükkandan çaldıkları yağın yere döküldüğünü fark edemeyen 4 hırsız, 100 metre uzaklıktaki boş arsada uyurken yakalandılar.

Haberler 25.04.2010 - 11:23

İzmir'in Bornova ilçesinde hurdacı dükkanından çalınan madeni yağların yere dökülen izlerini takip eden polis ekipleri, dükkanın 100 metre ilerisindeki boş arsada çalıntı malzemelerin yanında uyuyan 4 kişiyi yakaladı.

Doğanlar Mahallesi 1509 Sokak'ta bulunan hurdacı dükkanından hırsızlık yapıldığı ihbarı üzerine, olay yerine gelen polis ekipleri, demir kapının kilidinin kırıldığını, madeni yağlarla inşaat malzemelerinin çalındığını belirledi.

İnceleme sırasında, çalınan madeni yağların yere dökülerek iz yaptığını fark eden polisler, hırsızlığın yapıldığı yerden yaklaşık 100 metre ilerideki boş arazide çalınan malzemelerin yanında uyuyan 4 kişiyi fark ederek gözaltına aldı.

Aşırı alkollü oldukları belirlenen hırsızların yanında, çalınan 15 kilogram madeni yağ, portatif ağaç kesme makinesi, kaynak makinesi, hilti, krom kazan ve el arabası ele geçirildi.

Hırsızlıktan dolayı poliste kayıtları bulunduğu öğrenilen hırsızlar, polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız