Adana’da zincirleme trafik kazası: 1 ölü 5 yaralı

Adana’da trafik polislerinin bir kazayı incelediği sırada, virajı alamayan bir otomobil polis aracına çarptı. Kazada 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.

Haberler İHA 28.01.2017 - 04:57

Adana’da Kaan Tahir K.’nin yönetimindeki otomobil, Turgut Özal Bulvarı'nda kavşağında virajı alamayıp direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce refüje çıkıp reklam panosuna çarptı, sonra kavşak ortasındaki refüjte yan yattı.

Trafik polislerinin kaza ile ilgili incelemeler yaptığı sırada, Abdullah Duyar’ın yönetimindeki otomobil direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, park halindeki polis aracına çarptı.

Polis aracına çarptıktan sonra duramayan otomobil, bu kez de kavşak içinde bekleyen Mustafa E.’nin kullandığı otomobile çarptı. Kazada, Abdullah D.’nin kullandığı otomobilde yolcu tarafında oturan Tayfun Dilli (26) yaşamını yitirirken, diğer araç şoförleri ile resmi araçtaki iki polis yaralandı. Yaralıların ayakta tedavi edildiği belirtildi. 

Öte yandan, kazaya karışan araçlar çekicilerle çekilirken, büyükşehir belediyesi ekipleri kavşakta temizlik çalışması yaptı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız