AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: İsveç'te Kuran-ı Kerim'e yapılan saldırıyı lanetliyoruz

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İsveç'te Kuran-ı Kerim'e yapılan saldırıya ilişkin, "Irkçı faşist bir grup siyasetçinin İsveç’te Kuran’ı Kerim’e yönelik saygısızlığını lanetliyoruz" ifadelerini kullandı.

Haberler ntv.com.tr 29.08.2020 - 19:37 Son Güncelleme : 29.08.2020 - 19:39

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İsveç'te Kuran-ı Kerim'e yapılan saldırıyı kınayarak, "Irkçı faşist bir grup siyasetçinin İsveç’te Kuran’ı Kerim’e yönelik saygısızlığını lanetliyoruz. Kur’an’ı Kerim’e yapılan saygısızlık, insanı insan yapan tüm değerlere yapılmıştır.

Kutsal Kitabımıza yapılan bu saygısızlık, Avrupa’da İslam düşmanlığının ve faşizmin nasıl güçlendiğini gösteren yeni bir lanetli eylemdir. İsveç makamlarının bu saygısızlığı en ağır şekilde cezalandırmasını bekliyoruz.

Bu saygızlıkları yapanlara karşı sessiz kalmak, Yeni Zelanda’da insanları camide katleden Brenton Tarrant gibi katilleri teşvik etmektir. Tüm dinlerin mensuplarının bu saygısızlıklara beraber tepki vermesi gerekir" ifadelerini kullandı. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız