Ankara'da trafik kazası: 4 ölü

Sürücüleri henüz belirlenemeyen bir otomobil ile minübüsün çarpışması sonucu, 4 kişi hayatını kaybetti.

Haberler 11.03.2009 - 02:09

Ankara'nın Esenboğa Beldesi'nde meydana gelen trafik kazasında, 4 kişi öldü, 4 kişi de ağır yaralandı.

Sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 06 TTY 04 plakalı otomobil, Çubuk-Ankara karayolunda orta refüjden karşı şeride geçerek sürücüsü belirlenemeyen 06 GA 653 plakalı minibüsle çarpıştı.

Kazada, 4 kişi öldü, 4 kişi de ağır yaralandı. Olay yerine çok sayıda ambülans ve itfaiye ekibi sevkedildi.

Otomobil içinde yaşamını yitiren 1 kişi, araçtan çıkarılmaya çalışıldı. Kaza nedeniyle yol Çubuk yönüne doğru trafiğe kapandı.

YURTTA TRAFİK KAZALARI: 7 ÖLÜ, 82 YARALI
9 Mart Salı günü yurtta meydana gelen diğer trafik kazalarında, toplam 7 kişi hayatını kaybederken 78 kişi de yaralandı.

KAZALAR: Isparta'da 1, Antalya'da 2, Eskişehir'de 1, Kahramanmaraş'ta 2, Yalova'da da 1 kişi yaşamını yitirdi. Düzce'de 5, Kayseri'de 7, Kütahya'da 3, Samsun'da 9'u öğrenci 12 , Adana'da 44, Isparta'da 4, Antalya'da da 3 kişi yaralandı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız